Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wariacje ananasowe:) polecam szczególnie dla dzieci!
1 | Dekagram | ||
![]() |
|||
1 | Puszka |
Ananas
|
|
1.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Kostka |
masło
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
5 | Sztuk |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
budyń waniliowy
|
|
4 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Łyżki |
mąka ziemniaczana
|
|
1 | Łyżka |
Gorąca woda
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
3 | Łyżki |
woda
|
|
4 | Łyżki |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kalkulator miar |
Pesto to specjalność kuchni włoskiej. Ten cudowny dodatek do potraw to samo zdrowie na talerzu. Podobno było znany już w średniowieczu. Co sprawiło, że do tej pory utrzymuje swą popularność, a liczba jego zwolenników wciąż wzrasta? Smak i zdrowe składniki – to jedyna odpowiedź!
Czytaj więcej