Amerykańskie hot – dogi
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
kontakt_1
![Amerykańskie hot – dogi](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1735-1702057594243.jpeg&w=3840&q=75)
Widziane w każdym amerykańskim filmie, w parkach, w mieście i na meczach. Co? Oczywiście tradycyjne HOT DOGI! Jako dodatki dla urozmaicenia smaku polecamy boczek, cebulkę, pomidory a nawet kukurydzę!
0
5 / 3
Widziane w każdym amerykańskim filmie, w parkach, w mieście i na meczach. Co? Oczywiście tradycyjne HOT DOGI! Jako dodatki dla urozmaicenia smaku polecamy boczek, cebulkę, pomidory a nawet kukurydzę!
10
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
3 porcje
Składniki
3 szt. bułka do hot dogów
3 szt. parówka
6 plaster boczek
3 plaster sałata
3 szt. ogórek piklowy
1 szt. czerwona cebula
2 szt. pomidor
2 łyżka kukurydza
3 łyżecz. musztarda
3 łyżecz. ketczup
Przygotowanie
Na suchej rozgrzanej patelni smażmy boczek tak, aby powstał chrupiący bekon.
Parówki gotujemy w wodzie, a nakrojone bułki delikatnie podpiekamy w rozgrzanym piekarniku w 50 stopniach przez około 10 min.
Warzywa kroimy w plastry.
Ugotowane parówki wraz z bekonem wkładamy do ciepłych bułek. Dekorujemy warzywami, kukurydzą i prażoną cebulką. Całość polewamy ketchup i musztardą.