Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Zmodyfikowany lekko przepis znaleziony w książce "Kuchnia Amerykańska", na lekką i smaczną zupę.
650 | Mililitrów |
bulion warzywny
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
300 | Gramów |
kukurydza konserwowa
|
|
100 | Gramów |
ser żółty
|
|
1 | Szklanka |
śmietana 18%
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
3 | Sztuki |
seler naciowy
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
1 | Sztuka |
papryka zielona
|
|
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |