{{ state.title }} {{ state.desc }}

Zupa z warzyw i wieprzowiny

Zupa z warzyw i wieprzowiny
do 3 godz.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

Gdy w powietrzu czuć już wiosnę ;)

{{ item.title }} zobacz {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Podsmaż cebulę (możesz również marchewkę). Pokrój wieprzowinę.

2

Gotuj wieprzowinę razem z warzywami i przyprawami w 1,5l wody przez ok. 1,5h, aż kapusta i mięso staną się miękkie. Zbierającą się pianę co jakiś czas usuwaj.

3

Mięso wyjmij i podsmaż na maśle. Bulion odcedź i podawaj z makaronem.

4

Ugotuj makaron i pokrój warzywa.

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.