{{ state.title }} {{ state.desc }}

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Azjatyckie pappardelle z wołowiną
do 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Podziel się

{{ item.title }} zobacz {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
To jest
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Sposób przygotowania

1

Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Wołowinę kroimy w cienkie plastry lub słupki. Cebulę i czosnek siekamy w kostkę. Marchew kroimy w słupki.Pieczarki kroimy w plasterki.Por kroimy w kółka.Na rozgrzaną mocno patelnię wlewamy odrobinę oleju, następnie wrzucamy mięso oraz warzywa.

2

Szybko mieszamy, aż lekko się zarumienią. Dodajemy sos sojowy, cukier i odparowujemy, żeby powstała glazura. Dodajemy makaron i posypujemy listkami kolendry i cebulą dymką.

3

Zobacz przepis: https://youtu.be/IFS7d_tnix4

Komentarze

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies.

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies w celu zapamiętywania preferencji i ustawień oraz zbierania anonimowych danych dla celów reklamowych i statystycznych. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Możesz w każdym czasie określić sposób wykorzystywania plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Jeżeli pozostawisz te ustawienia bez zmian, pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Twojego urządzenia. Zmiana ustawień plików cookies może ograniczyć funkcjonalność serwisu.