Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Nazwa trochę nieadekwatna do przepisu, bo wędzony kurczak to tylko dodatek, ale nie zmienia to faktu, że zupa jest bardzo smaczna. Przepis pochodzi z serwisu ugotuj.To
0.5 | Kilograma |
Wędzony kurczak
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Pieprz cayenne
|
|
1 | Łyżeczka |
kminek
|
|
1 | Łyżeczka |
kminek
|
|
2 | Litry |
Rosoł
|
|
0.25 | Szklanki |
Posiekane listki kolendry
|
|
4 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
Zielona papryczka chili
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Łyżki |
śmietana
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |