0

Składniki

0.5 Kilograma
mięso mielone
0.5 Kilograma
pieczarki
2.5 Litra
woda
2 Sztuki
cebula
3 Sztuki
por
5 Sztuk
kostka rosołowa
1 Sztuka
papryka czerwona
2 Sztuki
Serek topiony
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Podsmażyć mięsko, pokrojoną cebulę i paprykę (smażyć wszystko razem, aż do zarumienienia miesa). Pokrojone pieczarki i białe części pora wrzucić do wody z rozpuszczonymi kostkami rosołowymi. Dodać podsmażone składniki. Gotować około pół godziny. Pod koniec gotowania dodać serki topione.

Opis

To zupa którą mozemy podac gościom i napewno beda bardzo bardzo zadowoleni- można jeszcze do niej zrobić czosnkowe grzaneczki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!