0

Składniki

0.5 Kilograma
mięso mielone
0.5 Kilograma
pieczarki
2.5 Litra
woda
2 Sztuki
cebula
3 Sztuki
por
5 Sztuk
kostka rosołowa
1 Sztuka
papryka czerwona
2 Sztuki
Serek topiony
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Podsmażyć mięsko, pokrojoną cebulę i paprykę (smażyć wszystko razem, aż do zarumienienia miesa). Pokrojone pieczarki i białe części pora wrzucić do wody z rozpuszczonymi kostkami rosołowymi. Dodać podsmażone składniki. Gotować około pół godziny. Pod koniec gotowania dodać serki topione.

Opis

To zupa którą mozemy podac gościom i napewno beda bardzo bardzo zadowoleni- można jeszcze do niej zrobić czosnkowe grzaneczki

Podobne przepisy

Krem z pora z jajkiem w koszulce

Łatwy Do 1 godz
Krem z pora z jajkiem w koszulce

Dyniowa z fasolą

Łatwy Do 1 godz
Dyniowa z fasolą

Imbirowy krem z pieczonych ziemniaków

Łatwy Do 1,5 godz
Imbirowy krem z pieczonych ziemniaków

Jesienna zupa jarzynowa

Łatwy Do 40 min
Jesienna zupa jarzynowa

Minestrone z makaronem

Łatwy Do 1 godz
Minestrone z makaronem

Ostra zupa krem z papryki

Łatwy Do 1 godz
Ostra zupa krem z papryki

Pomidorowa z piekarnika

Łatwy Do 40 min
Pomidorowa z piekarnika

Sycący bulion z warzywami, chili i wstążkami omleta

Łatwy Do 1,5 godz
Sycący bulion z warzywami, chili i wstążkami omleta

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!