0

Składniki

200 Mililitrów
Śmietana lub jogurt naturalny
0.75 Litra
woda
100 Gramów
papryka czerwona
30 Gramów
cebula
150 Gramów
Pomidory bez skórki
2 Sztuki
Kostka bulionowa
1 Sztuka
Serek topiony kremowy
1 Łyżka
sól
2 Łyżki
Kasza jaglana zmielona
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wszystkie składniki z wyjątkiem wody i śmietany zmiksować na papę.
  2. Przelać do garnka i uzupełnić wodą do jednego litra.
  3. Gotować ok 15min. Smacznego!!!!

Opis

Zupa jest pyszna. Podaje się ją na gorąco.

Podobne przepisy

Ostra zupa krem z papryki

Łatwy Do 1 godz.

Dyniowa z fasolą

Łatwy Do 1 godz.

Gazpacho

Łatwy Do 20 min.

Imbirowy krem z pieczonych ziemniaków

Łatwy Do 1,5 godz.

Minestrone z makaronem

Łatwy Do 1 godz.

Rosół

Średni Do 1 godz.

Rosół

Średni Do 3 godz.

Uszka z grzybami do barszczu

Średni Do 1 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!