0

Składniki

200 Mililitrów
Śmietana lub jogurt naturalny
0.75 Litra
woda
100 Gramów
papryka czerwona
30 Gramów
cebula
150 Gramów
Pomidory bez skórki
2 Sztuki
Kostka bulionowa
1 Sztuka
Serek topiony kremowy
1 Łyżka
sól
2 Łyżki
Kasza jaglana zmielona
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wszystkie składniki z wyjątkiem wody i śmietany zmiksować na papę.
  2. Przelać do garnka i uzupełnić wodą do jednego litra.
  3. Gotować ok 15min. Smacznego!!!!

Opis

Zupa jest pyszna. Podaje się ją na gorąco.

Podobne przepisy

Ostra zupa krem z papryki

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ostra zupa krem z papryki

Barszcz biały z grzybkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz biały z grzybkami

Zupa chłopska

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zupa chłopska

Rosół drobiowo-wieprzowy

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Rosół drobiowo-wieprzowy

Zupa z maślanki

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zupa z maślanki

Żurek na własnym zakwasie

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Żurek na własnym zakwasie

Minestrone z makaronem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Minestrone z makaronem

Pomidorowa z piekarnika

Przepis
Łatwy Do 40 min
Pomidorowa z piekarnika

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!