0

Składniki

200 Mililitrów
Śmietana lub jogurt naturalny
0.75 Litra
woda
100 Gramów
papryka czerwona
30 Gramów
cebula
150 Gramów
Pomidory bez skórki
2 Sztuki
Kostka bulionowa
1 Sztuka
Serek topiony kremowy
1 Łyżka
sól
2 Łyżki
Kasza jaglana zmielona
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Wszystkie składniki z wyjątkiem wody i śmietany zmiksować na papę.
  2. Przelać do garnka i uzupełnić wodą do jednego litra.
  3. Gotować ok 15min. Smacznego!!!!

Opis

Zupa jest pyszna. Podaje się ją na gorąco.

Podobne przepisy

Ostra zupa krem z papryki

Łatwy Do 1 godz
Ostra zupa krem z papryki

Dyniowa z fasolą

Łatwy Do 1 godz
Dyniowa z fasolą

Gazpacho

Łatwy Do 15 min
Gazpacho

Imbirowy krem z pieczonych ziemniaków

Łatwy Do 1,5 godz
Imbirowy krem z pieczonych ziemniaków

Krem z pora z jajkiem w koszulce

Łatwy Do 1 godz
Krem z pora z jajkiem w koszulce

Minestrone z makaronem

Łatwy Do 1 godz
Minestrone z makaronem

Pomidorowa z piekarnika

Łatwy Do 40 min
Pomidorowa z piekarnika

Rosół

Średni Do 1 godz
Rosół

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!