Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sezon na świeże warzywa nie trwa długo, więc spieszmy na targ, wybierajmy, kupujmy i cieszmy się ich obecnością na naszych stołach. Kalafior - ze względu na swój smak, zawartość witamin i mikroelementów - należy do najcenniejszych warzyw. Do jedzenia wykorzystujemy głównie „różyczki”, ale równie smaczne są łodyżki (można je obrać). Każdy z nas ma swój supersposób przyrządzania tego warzywa. Ja podaję kilka domowych przepisów i zachęcam do ich przetestowania!
1 | Sztuka |
kalafior
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |