0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Sztuka
ciasto francuskie
1 Sztuka
jaja kurze całe
1 Sztuka
cebula
2 Łyżki
olej rzepakowy uniwersalny
2 Łyżki
masło śmietankowe
50 Dekagramów
pieczarki
50 Dekagramów
brokuły
15 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Ciasto rozmrozić, rozwałkować, wyciąć kółka o średnicy ok.10cm, posmarować roztrzepanym jajkiem, upiec w 220C.
  2. Brokuły gotować 10 minut. Pieczarki podsmażyć z cebulą na oleju.
  3. Dodać brokuły, przyprawić, położyć na cieście, posypać serem, zapiekać 5 minut.
  4. Smacznego!!!

Opis

Mini pizze na każdą okazję

Podobne przepisy

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Łatwy Do 40 min
Makaron (kokardki) z boczkiem i białym serem

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Łatwy Do 40 min
Makaron kolanka ozdobne z salami, oliwkami, ogórkiem i pom...

Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Trudny Do 40 min
Makaron Rurki Kolorowe z wędzonym kurczakiem i pomarańczą

Marynata do karkówki z grilla

Łatwy Do 15 min
Marynata do karkówki z grilla

Mini Inspiracja

Łatwy Do 40 min
Mini Inspiracja

Omlet z makaronem i owocami lata

Łatwy Do 40 min
Omlet z makaronem i owocami lata

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!