Example thumb
0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Sztuka
ciasto francuskie
1 Sztuka
jaja kurze całe
1 Sztuka
cebula
2 Łyżki
olej rzepakowy uniwersalny
2 Łyżki
masło śmietankowe
50 Dekagramów
pieczarki
50 Dekagramów
brokuły
15 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Ciasto rozmrozić, rozwałkować, wyciąć kółka o średnicy ok.10cm, posmarować roztrzepanym jajkiem, upiec w 220C.
  2. Brokuły gotować 10 minut. Pieczarki podsmażyć z cebulą na oleju.
  3. Dodać brokuły, przyprawić, położyć na cieście, posypać serem, zapiekać 5 minut.
  4. Smacznego!!!

Opis

Mini pizze na każdą okazję

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!