Example thumb
0

Składniki

1 Opakowanie
ingridient
Sos neapolitański Łowicz
1 Sztuka
ingridient
makaron cannelloni Lubella
2 Opakowania
szpinak mrożony
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
jajka
2 Sztuki
ząbek czosnku
250 Gramów
ser feta
1 Łyżka
masło
1 Szczypta
sól, pieprz
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Posiekaj cebulę i czosnek podsmaż je na maśle. Dodaj rozmrożony szpinak. Kiedy odparuje nadmiar wody ze szpinaku, dodaj jajko oraz ser pokrojony w kostkę. Po połączeniu się składników dopraw do smaku i zostaw do wystudzenia.
  2. Wypełnij nadzieniem szpinakowym makaron. Ułóż wypełnione rurki w naczyniu do zapiekania. Zalej sosem neapolitańskim i zapiekaj w piekarniku przez 40 minut w temperaturze 180 st. Przez pierwsze 20 minut pod przykryciem.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!