0

Składniki

1 Kilogram
jabłka
1 Łyżeczka
PROSZEK DO PIECZENIA
1 Szklanka
mąka pszenna tortowa
0.5 Szklanki
cukier
1 Szklanka
cukier
5 Sztuk
jajko
1 Sztuka
śmietana
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Biszkopt upiec z 4 jaj przekroić na połowę posmarować prażonymi jabłkami przykryć biszkoptem na wierzch posmarować bitą śmietana i posypać czekoladowymi patyczkami

Opis

JEŚLI WYJDZIE WYSOKI BISZKOPT MOŻNA NA 3 CZĘŚCI PRZEKROIĆ I WTEDY MAMY ALA TORCIK

Podobne przepisy

Puszysta tarta z jabłkami!

Średni Do 1 godz
Puszysta tarta z jabłkami!

Jabłecznik

Średni Do 1 godz
Jabłecznik

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Ciasto z sercem

Łatwy Do 3 godz
Ciasto z sercem

Kakaowe Pancakes

Łatwy Do 15 min
Kakaowe Pancakes

Makowiec ucierany

Średni Do 3 godz
Makowiec ucierany

Mazurek z inspirującym kremem serowo-cytrusowym i bakaliami

Średni Do 1,5 godz
Mazurek z inspirującym kremem serowo-cytrusowym i bakaliami

Muffiny kakaowe

Łatwy Do 1 godz
Muffiny kakaowe

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!