0

Składniki

1 Kilogram
jabłka
1 Łyżeczka
PROSZEK DO PIECZENIA
1 Szklanka
mąka pszenna tortowa
0.5 Szklanki
cukier
1 Szklanka
cukier
5 Sztuk
jajko
1 Sztuka
śmietana
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Biszkopt upiec z 4 jaj przekroić na połowę posmarować prażonymi jabłkami przykryć biszkoptem na wierzch posmarować bitą śmietana i posypać czekoladowymi patyczkami

Opis

JEŚLI WYJDZIE WYSOKI BISZKOPT MOŻNA NA 3 CZĘŚCI PRZEKROIĆ I WTEDY MAMY ALA TORCIK

Podobne przepisy

Puszysta tarta z jabłkami!

Przepis
Średni Do 1 godz
Puszysta tarta z jabłkami!

Jabłecznik

Przepis
Średni Do 1 godz
Jabłecznik

Babka cytrynowo kakaowa

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Ciasteczka owsiane z dżemem

Przepis
Średni Do 40 min
Ciasteczka owsiane z dżemem

Ciasto z sercem

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Ciasto z sercem

Kakaowe Pancakes

Przepis
Łatwy Do 15 min
Kakaowe Pancakes

Makowiec ucierany

Przepis
Średni Do 3 godz
Makowiec ucierany

Mazurek z inspirującym kremem serowo-cytrusowym i bakaliami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Mazurek z inspirującym kremem serowo-cytrusowym i bakaliami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!