Example thumb
0

Składniki

1 Kilogram
ser biały
1 Szczypta
sól
0.5 Łyżeczki
Aromat cytrynowy
3 Szklanki
mąka pszenna tortowa
0.5 Szklanki
cukier puder
1 Sztuka
budyń waniliowy
7 Sztuk
żółtko jaja kurzego
1 Łyżka
PROSZEK DO PIECZENIA
4 Łyżki
cukier
40 Dekagramów
Masa makowa
30 Dekagramów
masło roślinne zwykłe kostka
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Ciasto pieczemy w temperaturze 200 stopni przez 60 minut.
  2. Na ciasto wykładamy masę makową.
  3. Przygotowujemy masę serową.

Opis

Niby zwykły sernik, a jednak nieco inaczej.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!