0

Składniki

4 Szczypty
pieprz
4 Szczypty
sól
300 Gramów
Seler konserwowy
300 Gramów
Sos meksykański
300 Gramów
ser feta
1 Sztuka
cebula
2 Sztuki
ząbek czosnku
4 Łyżki
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Seler i mieszankę odsączyć z zalewy i wsypać do miski.
  2. Cebulę i czosnek obrać, umyć i pokroić w kostkę, dodać do warzyw.
  3. Fetę pokruszyć lub pokroić w kostkę i wrzucić do miski.
  4. Dodać majonez i wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Opis

Ostatnio polubiłam mieszankę meksykańską i często z nią kombinuję. Dziś kolejna sałatka.

Podobne przepisy

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 1 godz

Sałatka z kaszą, pomidorami i rukolą

Łatwy Do 40 min

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min

Pasztet pomidorowy

Średni Ponad 3 godz

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min

Sałatka makaronowa z twarogiem

Łatwy Do 1 godz

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!