0

Składniki

4 Szczypty
pieprz
4 Szczypty
sól
300 Gramów
Seler konserwowy
300 Gramów
Sos meksykański
300 Gramów
ser feta
1 Sztuka
cebula
2 Sztuki
ząbek czosnku
4 Łyżki
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Seler i mieszankę odsączyć z zalewy i wsypać do miski.
  2. Cebulę i czosnek obrać, umyć i pokroić w kostkę, dodać do warzyw.
  3. Fetę pokruszyć lub pokroić w kostkę i wrzucić do miski.
  4. Dodać majonez i wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Opis

Ostatnio polubiłam mieszankę meksykańską i często z nią kombinuję. Dziś kolejna sałatka.

Podobne przepisy

Sos tatarski

Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Paluszki łososiem zawijane

Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Wędzona pierś kurczaka

Łatwy Do 3 godz
Wędzona pierś kurczaka

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!