0

Składniki

4 Szczypty
pieprz
4 Szczypty
sól
300 Gramów
Seler konserwowy
300 Gramów
ingridient
sos meksykański Łowicz
300 Gramów
ser feta
1 Sztuka
cebula
2 Sztuki
ząbek czosnku
4 Łyżki
majonez
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Seler i mieszankę odsączyć z zalewy i wsypać do miski.
  2. Cebulę i czosnek obrać, umyć i pokroić w kostkę, dodać do warzyw.
  3. Fetę pokruszyć lub pokroić w kostkę i wrzucić do miski.
  4. Dodać majonez i wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Opis

Ostatnio polubiłam mieszankę meksykańską i często z nią kombinuję. Dziś kolejna sałatka.

Podobne przepisy

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Barszcz wigilijny

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Barszcz wigilijny

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!