Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepyszny, tani i prosty tort kawowy z dodatkiem orzechów, oryginalny na każdą okazję :)
2 | Łyżeczki |
Proszek do pieczenia na biszkopt
|
|
350 | Gramów |
Margaryna do kremu
|
|
0.75 | Szklanki |
Cukier do kremu
|
|
0.5 | Szklanki |
Mielone orzechy
|
|
8 | Sztuk |
Jaja na biszkopt
|
|
3 | Sztuki |
Jaja do kremu
|
|
12 | Sztuk |
Bezy do dekoracji
|
|
8 | Łyżek |
Mąka na biszkopt
|
|
8 | Łyżek |
Cukier na biszkopt
|
|
4 | Łyżki |
Kawa rozpuszczalna do kremu
|
|
1 | Łyżka |
Dżem do posmarowania pierwszego biszkoptu
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |