Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Szybko można zrobić do herbatki lub kawy.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Litr |
mleko
|
|
1 | Szklanka |
kasza manna
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
2 | Sztuki |
CUKIER WANILIOWY
|
|
6 | Sztuk |
herbatniki
|
|
25 | Dekagramów |
margaryna zwykła
|
|
10 | Dekagramów |
wiórki kokosowe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kalkulator miar |
Pesto to specjalność kuchni włoskiej. Ten cudowny dodatek do potraw to samo zdrowie na talerzu. Podobno było znany już w średniowieczu. Co sprawiło, że do tej pory utrzymuje swą popularność, a liczba jego zwolenników wciąż wzrasta? Smak i zdrowe składniki – to jedyna odpowiedź!
Czytaj więcej