Example thumb
0

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Szklanka
Sos pomidorowy
1 Sztuka
Gotowe ciasto spód do pizzy
1 Sztuka
cebula
3 Sztuki
pomidor
4 Sztuki
ogórek konserwowy
2 Sztuki
Papryka czerwona konserwowa
1 Łyżka
zioła
40 Dekagramów
mięso wieprzowe mielone
15 Dekagramów
Szynka kanapkowa
40 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Wyrośnięte ciasto wyłożyć na formy. Położyć na papierze do pieczenia. Posmarować sosem pomidorowym i układać na wierzchu dodatki, układamy plastry żółtego sera.
  2. Piekarnik nagrzać do temp. 200 st C. Rozgrzewamy blachę. Wstawiamy pizzę do gorącego piekarnika i pieczemy ok. 20-25 minut. Jeśli mamy czas, warto, żeby pizza po rozwałkowaniu, a przed nałożeniem nadzienia, trochę odpoczęła i podrosła ok. 15 minut.

Opis

Jedna ze smaczniejszych wersji pizzy:)

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!