0

Składniki

2 Szczypty
sól
1 Szczypta
pieprz
3 Łyżeczki
olej
4 Sztuki
pierś kurczaka
1 Łyżka
sok z cytryny
30 Dekagramów
pieczarki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pierś kurczaka lekko zbijamy,skrapiamy sokiem z cytryny,oprószamy pieprzem i solą.Odkładamy do lodówki na godzinę.
  2. Pieczarki kroimy na plasterki,przesmażamy na dwóch łyżkach oliwy.
  3. Na każdej piersi układamy pieczarki.Zwijamy,spinamy wykałaczką i smażymy do miękkości.

Opis

Smaczne danie.

Podobne przepisy

Kurczak z pieczarkami w śmietanie

Łatwy Do 1 godz
Kurczak z pieczarkami w śmietanie

Orientalny chłodnik z botwinki ze świderkami z czekoladą

Łatwy Do 1 godz
Orientalny chłodnik z botwinki ze świderkami z czekoladą

Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Łatwy Do 40 min
Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz
Biała ryba z rzymskiego garnka

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz
Cannelloni z groszkiem

Cordon bleu

Średni Do 40 min
Cordon bleu

Cukinia zapiekana z sosem bolońskim

Łatwy Do 1 godz
Cukinia zapiekana z sosem bolońskim

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min
Diabelskie Spaghetti

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!