0

Składniki

2 Szczypty
sól
1 Szczypta
pieprz
3 Łyżeczki
olej
4 Sztuki
pierś kurczaka
1 Łyżka
sok z cytryny
30 Dekagramów
pieczarki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pierś kurczaka lekko zbijamy,skrapiamy sokiem z cytryny,oprószamy pieprzem i solą.Odkładamy do lodówki na godzinę.
  2. Pieczarki kroimy na plasterki,przesmażamy na dwóch łyżkach oliwy.
  3. Na każdej piersi układamy pieczarki.Zwijamy,spinamy wykałaczką i smażymy do miękkości.

Opis

Smaczne danie.

Podobne przepisy

Kurczak z pieczarkami w śmietanie

Łatwy Do 1 godz

Orientalny chłodnik z botwinki ze świderkami z czekoladą

Łatwy Do 1 godz

Biała ryba z rzymskiego garnka

Łatwy Do 1 godz

Cannelloni z groszkiem

Średni Do 1 godz

Cordon bleu

Średni Do 40 min

Cukinia zapiekana z sosem bolońskim

Łatwy Do 1 godz

Diabelskie Spaghetti

Łatwy Do 40 min

Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Łatwy Do 40 min

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!