1

Składniki

1 Łyżeczka
nać pietruszki
1 Łyżeczka
seler
1 Łyżeczka
przyprawa do kurczaka
3 Sztuki
pierś kurczaka
2 Sztuki
Kabanosy
1 Sztuka
jajko
2 Łyżki
bułka tarta
3 Łyżki
olej
10 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Pierś kurczaka lekko zbijamy tłuczkiem.Oprószamy przyprawą do kurczaka,odstawiamy na godzinę do lodówki.
  2. Ser kroimy w grube słupki,kabanosa kroimy na kawałki wielkości piersi kurczaka.
  3. Pierś kurczaka posypujemy zieleniną.Na każdej piersi układamy po kawałku kabanosa,ser żółty,zwijamy pierś w rulonik.Spinamy wykałaczką,panierujemy i obsmażamy na oleju.

Opis

Mój pomysł na połączenie piersi z kurczaka z kabanosem.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!