Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Bardzo efektowne ciacho, które jest barrrrrrdzo smaczne. przepis na pierwszy rzut oka może wydawać się dość skomplikowany, ale wystarczy trzymać się przepisu, a na pewno efekt przerośnie wasze oczekiwania. Wizualnie i smakowo.
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1.5 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.5 | Kostki |
margaryna
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1.5 | Szklanki |
mleko
|
|
0.75 | Szklanki |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
0.5 | Szklanki |
Wrząca woda
|
|
1 | Sztuka |
Ciasto
|
|
4 | Sztuki |
JAJA
|
|
1 | Sztuka |
MASA:
|
|
6 | Sztuk |
ŻÓŁTKA
|
|
1 | Sztuka |
margaryna
|
|
1 | Sztuka |
PIANA
|
|
6 | Sztuk |
Białka
|
|
1 | Sztuka |
Polewa
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
6 | Łyżek |
Wrząca woda
|
|
10 | Łyżek |
olej
|
|
1.5 | Łyżki |
ŻELATYNA
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |