Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Napoleonka to pyszne, idealnie kruche ciasto z masą...
0 | Litrów |
Ciasto
|
|
0 | Litrów |
MASA:
|
|
1 | Litr |
mleko
|
|
250 | Gramów |
masło
|
|
62 | Gramy |
masło
|
|
3 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Łyżka |
śmietana 18%
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |