Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis pochodzi z http://violetowekucharzenie.blogspot.com
150 | Gramów | ||
![]() |
|||
250 | Gramów |
Filet z piersi kurczaka
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka czerwona słodka
|
|
1 | Łyżeczka |
Przyprawa do mięsa
|
|
1 | Sztuka | ||
0.5 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka |
batat
|
|
0.5 | Sztuki |
cukinia
|
|
6 | Sztuk |
Brukselka
|
|
7 | Sztuk |
pieczarki
|
|
1 | Ząbek |
czosnek
|
|
1 | Szklanka |
bulion drobiowy
|
|
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
1 | Opakowanie |
arkusz ciasta francuskiego
|
|
150 | Gramów |
ser żółty
|
|
2 | Łyżeczki |
sól, pieprz
|
|
2 | Łyżki |
Olej roślinny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |