Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Sekret gofrów tkwi w tym że muszą być chrupiące. By nie zrobił sie z nich kapeć nie wolne ich kłaść plackiem na talerzu!Ze wszystkich przerobionych przeze mnie przepisów ten wydaje sie być najlepszy.Moja gofrownica ma 850 W.
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
0.3 | Kostki |
masło
|
|
1 | Szklanka |
woda
|
|
2 | Sztuki |
JAJA
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
500 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |