0

Składniki

20 Gramów
ŻELATYNA
200 Gramów
cukier
13 Sztuk
cytryna
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. zelatyne namoczyc w zimnej wodzie
  2. z 4 cytryn cienkoobrzc skorke i pokroic w paseczki
  3. z 12 cytryn wycisnac sok dodac cukier i podgrzewac stale mieszajac do rozpuszczenia cukru
  4. do goracego syropu dodac zelatyne i rozpuscic ja stale mieszajac
  5. jedna cytryne pokroic w cienkie plastry
  6. galaretke wlac do pucharku (do polowy) wlozyc plasterek cytryny i dolac druga polowe galaretki
  7. chlodzic ok 4 godz

Opis

BARDZO ORZEZWIAJACA

Podobne przepisy

Ciasto kakaowo bananowe

Przepis
Średni Do 3 godz
Ciasto kakaowo bananowe

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Pączki

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Pączki

Piernikowe bombki na choinkę

Przepis
Średni Do 2 godz
Piernikowe bombki na choinkę

Ciasto kakaowe kukułka

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Ciasto kakaowe kukułka

Kakaowa rolada z musem śmietankowym i sercem w środku

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kakaowa rolada z musem śmietankowym i sercem w środku

Musiki na bazie Czekodżemu Śliwkowego Łowicz

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Musiki na bazie Czekodżemu Śliwkowego Łowicz

Babka cytrynowa

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Babka cytrynowa

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!