Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Masz ochotę na niebanalne połączenie smakowe? Koniecznie zasmakuj bruschetty z figą i fetą! To idealny wybór dla osób, które cenią sobie lekkość i świeżość dań. Kawałki chrupiącego chleba pokrytego miękką fetą i słodkimi kawałkami fig doskonale komponują się ze słodyczą miodu i aromatem tymianku. Figi pieczone z fetą to propozycja dla nawet najbardziej wymagających smakoszy.
4 | Kromki |
Chleb pszenny
|
|
250 | Gramów |
feta
|
|
4 | Sztuki |
Figi świeże
|
|
4 | Łyżki |
miód
|
|
60 | Mililitrów |
Oliwa z oliwek extra virgin
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |