Example thumb
2

Składniki

500 Mililitrów
mleko UHT 3,2%
1 Łyżeczka
PROSZEK DO PIECZENIA
1 Kostka
masło
1 Szklanka
mąka pszenna tortowa
1 Szklanka
cukier puder
1 Sztuka
BISZKOPT:
6 Sztuk
jaja kurze całe
1 Sztuka
KREM:
1 Sztuka
budyń śmietankowy
1 Sztuka
galaretka truskawkowa
3 Łyżki
cukier
2 Łyżki
mąka pszenna tortowa
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Wylewamy na blaszkę
  2. Upieczony biszkopt studzimy
  3. Wykładamy zrobiony krem na biszkopt .
  4. Robimy biszkopt
  5. Równo smarujemy ,a następnie wylewamy galaretkę .

Opis

Najlepszy na drugi dzień .Delicja dla podniebienia.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!