0

Składniki

1 Łyżeczka
PROSZEK DO PIECZENIA
300 Gramów
Migdały wiórki
400 Gramów
Wiśnie ze słoika
250 Gramów
margaryna mleczna
400 Gramów
mleko UHT 3,2%
3 Szklanki
mąka pszenna tortowa
1 Szklanka
cukier
4 Sztuki
jajko
1 Sztuka
CUKIER WANILIOWY
1 Sztuka
budyń waniliowy
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. spód
  2. 4 jajka 3 szk mąki cukier 1 szk cukier waniliowy proszek do pieczenia
  3. 1 kostka Kasi jaka ubijamy z cukrem dodajemy kasie ubijamy na puszystą masę dodajemy mąkę wylewamy ciasto na blaszkę i pieczemy po upieczeniu kładziemy,migdały na wiśnie ze słoika na to gotowy budyń wylewamy miejscami na przemian migdały wiśnie budyń troszkę soku do zabarwienia iw wychodzi takie oto ciacho

Opis

ciasto wygląda apetycznie i tak smakuje

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!