0

Składniki

1 Łyżeczka
PROSZEK DO PIECZENIA
300 Gramów
Migdały wiórki
400 Gramów
Wiśnie ze słoika
250 Gramów
margaryna mleczna
400 Gramów
mleko UHT 3,2%
3 Szklanki
mąka pszenna tortowa
1 Szklanka
cukier
4 Sztuki
jajko
1 Sztuka
CUKIER WANILIOWY
1 Sztuka
budyń waniliowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. spód
  2. 4 jajka 3 szk mąki cukier 1 szk cukier waniliowy proszek do pieczenia
  3. 1 kostka Kasi jaka ubijamy z cukrem dodajemy kasie ubijamy na puszystą masę dodajemy mąkę wylewamy ciasto na blaszkę i pieczemy po upieczeniu kładziemy,migdały na wiśnie ze słoika na to gotowy budyń wylewamy miejscami na przemian migdały wiśnie budyń troszkę soku do zabarwienia iw wychodzi takie oto ciacho

Opis

ciasto wygląda apetycznie i tak smakuje

Podobne przepisy

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Mazurek z inspirującym kremem serowo-cytrusowym i bakaliami

Średni Do 1,5 godz
Mazurek z inspirującym kremem serowo-cytrusowym i bakaliami

Ciasto z sercem

Łatwy Do 3 godz
Ciasto z sercem

Kakaowe Pancakes

Łatwy Do 15 min
Kakaowe Pancakes

Makowiec

Średni Do 1 godz
Makowiec

Makowiec ucierany

Średni Do 3 godz
Makowiec ucierany

Muffinki z chrupiącymi paluszkami

Łatwy Do 1 godz
Muffinki z chrupiącymi paluszkami

Muffiny kakaowe

Łatwy Do 1 godz
Muffiny kakaowe

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!