0

Składniki

1 Łyżeczka
PROSZEK DO PIECZENIA
0.4 Litra
mleko UHT 1,5%
0 Gramów
margaryna zwykła
200 Gramów
migdały
300 Gramów
wiśnie
3 Szklanki
mąka pszenna tortowa
1 Szklanka
cukier
4 Sztuki
jajko
1 Sztuka
CUKIER WANILIOWY
1 Sztuka
budyń śmietankowy
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. 4 jajka 3 szkl mąki cukier 1 szk cukier waniliowy proszek do pieczenia
  2. 1 kostka Kasi jaka ubijamy z cukrem dodajemy kasie ubijamy na puszystą masę dodajemy mąkę wylewamy ciasto na blaszkę i pieczemy po upieczeniu kładziemy ,migdały na wiśnie ze słoika na to gotowy budyń wylewamy miejscami na przemian migdały wiśnie budyń troszkę soku do zabarwienia iw wychodzi takie oto ciacho

Opis

Bardzo pyszne i ładnie wygląda.

Podobne przepisy

Sernik z makiem

Trudny Do 1 godz

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz

Ciasto z masą brzoskwiniową

Trudny Do 3 godz

Fale Dunaju z owocami

Średni Do 3 godz

Mazurek z inspirującym kremem serowo-cytrusowym i bakaliami

Średni Do 1,5 godz

Babka wielkanocna

Łatwy Do 1 godz

Ciasto z sercem

Łatwy Do 3 godz

Ekspresowe ciasto czekoladowe

Łatwy Do 1 godz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!