0

Składniki

1 Łyżeczka
PROSZEK DO PIECZENIA
0.4 Litra
mleko UHT 1,5%
0 Gramów
margaryna zwykła
200 Gramów
migdały
300 Gramów
wiśnie
3 Szklanki
mąka pszenna tortowa
1 Szklanka
cukier
4 Sztuki
jajko
1 Sztuka
CUKIER WANILIOWY
1 Sztuka
budyń śmietankowy
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. 4 jajka 3 szkl mąki cukier 1 szk cukier waniliowy proszek do pieczenia
  2. 1 kostka Kasi jaka ubijamy z cukrem dodajemy kasie ubijamy na puszystą masę dodajemy mąkę wylewamy ciasto na blaszkę i pieczemy po upieczeniu kładziemy ,migdały na wiśnie ze słoika na to gotowy budyń wylewamy miejscami na przemian migdały wiśnie budyń troszkę soku do zabarwienia iw wychodzi takie oto ciacho

Opis

Bardzo pyszne i ładnie wygląda.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!