Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na to ciasto powstał z dwóch różnych przepisów.Jest proste i szybkie do wykonania.Polecam.
1 | Kilogram |
Jabłek
|
|
2 | Łyżeczki |
Proszku do pieczenia
|
|
1 | Kostka |
Margaryny mlecznej
|
|
1 | Szklanka |
Wody
|
|
1 | Sztuka |
Ciasto
|
|
2 | Sztuki |
Jajka całe kurze
|
|
1 | Sztuka |
MASA JABŁKOWA:
|
|
2 | Sztuki |
Galaretki cytrynowe lub agrestowe
|
|
1 | Sztuka |
Masa orzechowa:
|
|
20 | Sztuk |
Orzechów włoskich
|
|
2 | Łyżki |
Śmietany 18%
|
|
3 | Łyżki |
Miodu pszczelego
|
|
3 | Łyżki |
Mleka,
|
|
35 | Dekagramów |
Mąki pszennej tortowej
|
|
12 | Dekagramów |
Cukru
|
|
15 | Dekagramów |
Cukru
|
|
15 | Dekagramów |
Masła śmietankowego
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |