0

Składniki

1 Kilogram
Ser twarogowy
1 Łyżeczka
PROSZEK DO PIECZENIA
1 Szklanka
mąka
1.5 Szklanki
cukier
2 Sztuki
żółtko jaja kurzego
5 Sztuk
żółtko jaja kurzego
2 Sztuki
Cukier wanilinowy
3 Sztuki
budyń śmietankowy
1.5 Sztuki
mleko
8 Sztuk
białko jaja kurzego
0.75 Sztuki
margaryna mleczna
2 Łyżki
cukier
0.5 Szklanki
oliwa
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Składniki na ciasto zmiksować i wyłożyć na wysmarowaną blachę.
  2. Składniki na masę serową również zmiksować. Białka ubić na sztywno z cukrem i delikatnie połączyć z masą serową i wylać na blachę
  3. Piec w temp ok 180-190stopni C 60 minut.

Opis

delikatny i pyszny sernik

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!