Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto wygląda egzotycznie.
20 | Mililitrów |
woda
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
5 | Łyżeczek |
ŻELATYNA
|
|
1 | Litr |
Sok owocowy
|
|
800 | Gramów |
śmietana 18%
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
8 | Sztuk |
jajko
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Sztuki |
budyń śmietankowy
|
|
20 | Łyżek |
mąka pszenna tortowa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |