0

Składniki

1 Szczypta
PROSZEK DO PIECZENIA
250 Gramów
margaryna zwykła
2 Szklanki
mąka pszenna tortowa
1 Szklanka
cukier
3 Sztuki
jaja kurze całe
1 Sztuka
CUKIER WANILIOWY
4 Łyżki
kakao
0.5 Sztuki
mleko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. jaka ubić z cukrem dodać margarynę ubijać dodać mąkę z proszkiem i mleko podzielić na 2 cześć i na przemian polewać biała masa i ciemna masa

Opis

Robi się szybko i łatwo

Podobne przepisy

Fale Dunaju z owocami

Średni Do 3 godz
Fale Dunaju z owocami

Gwiazdkowy torcik

Łatwy Ponad 3 godz
Gwiazdkowy torcik

Makowiec ucierany

Średni Do 3 godz
Makowiec ucierany

Sernik z makiem

Trudny Do 1 godz
Sernik z makiem

Toffi

Średni Do 1 godz
Toffi

Babka wielkanocna

Łatwy Do 1 godz
Babka wielkanocna

Ciasto z masą brzoskwiniową

Trudny Do 3 godz
Ciasto z masą brzoskwiniową

Ekspresowe ciasto czekoladowe

Łatwy Do 1 godz
Ekspresowe ciasto czekoladowe

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!