0

Składniki

4 Łyżki
ingridient
Kakao DecoMorreno
2 Puszki
fasola czerwona konserwowa
2 Sztuki
banan
4 Łyżki
miód pszczeli
2 Łyżeczki
PROSZEK DO PIECZENIA
3 Łyżki
Olej kokosowy
4 Łyżeczki
cukier brzozowy
4 Sztuki
jaja kurze całe
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Fasolę bardzo dokładnie wypłukać na sitku. Wszystkie składniki zblendować na gładką, równomierną masę.
  2. Przelać mase na wysmarowaną tluszczem blachę. Piec w 180 st C przez około 4-5 min. (do suchego patyczka).
  3. Ciasto wyjąć z blachy, przestudzić i wstawić do lodowki na 3 godziny.
  4. Do ciasta można przygotować polewę z 3 łyżek oleju kokosowego, 4 łyżek kakao decomoreno, 3 łyżek miodu. Polać ciasto i udekorować.

Podobne przepisy

Muffinki z Mlekołakami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Muffinki z Mlekołakami

Gofry jaglane z kremem kakaowym z awokado

Przepis
Średni Do 40 min
Gofry jaglane z kremem kakaowym z awokado

Ciasto kakaowo bananowe

Przepis
Średni Do 3 godz
Ciasto kakaowo bananowe

Babka Kolorowa

Przepis
Średni Do 1 godz
Babka Kolorowa

Tort czekoladowy

Przepis
Trudny Do 3 godz
Tort czekoladowy

Ciasteczka śniadaniowe z dżemem truskawkowym

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ciasteczka śniadaniowe z dżemem truskawkowym

Ciasto kakaowe kukułka

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Ciasto kakaowe kukułka

Fale Dunaju z owocami

Przepis
Średni Do 3 godz
Fale Dunaju z owocami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!